Információk

Ülőgarnitúra és sarokgarnitúra bemutatóterem

1500 m2  200-250 db bútor azonnali készleten!

Cégünk a számodra is tud olyan ülőgarnitúrát mutatni, amely egészen biztosan a te ízlésednek is megfelel majd. Továbbá mi mindig is igyekeztünk odafigyelni arra, hogy az ügyfelek elvárásait elégítsük ki maradéktalanul, így ez alapján terveztük meg az árainkat, valamint a minőségi tényezőket is figyelembe vettük. Ha minőséget szeretnél, akkor egészen biztosan mi vagyunk a te embered.

A weblapunkon megjelenített termékek és áraik csak tájékoztató jelleggel jelennek meg oldalunkon. Érdeklődjön személyesen vagy telefonon bútoraink áráról és készleteinkről, hiszen mi készségesen segítünk bármiben. Árukészletünk folyamatosan változik az áruház outlet jellegéből adódóan. 1500 négyzetméteren kb. 200-250 db. bútort talál kiállítva! Az áruházban lévő bútorok eltérnek az itt megjelenített bútoroktól, hiszen ez a weboldal egy tájékoztató oldal, ami segít abban, hogy képet adjon a bútoraink stílusáról és körülbelüli áráról. A kiírt árak azokra a bútorokra vonatkoznak, amelyeket valóban meg lehetett vásárolni a fizikailag is létező bútoráruházunkban. A készletet nem tudjuk frissíteni az outlet áruház jellege miatt. Minden típusú bútorból csak egy maximum két darab érkezik áruházunkban, emiatt nagy valószínűséggel nem fogja tudni megvásárolni azt a bútort amit itt kinézett. Telefonon és személyesen is segítünk!

Telefonszámunk:  06-30 // 8622-658


Jól jönne neked is akciós ülőgarnitúra? Vállalatunk neked is tud olyan ülőgarnitúrát mutatni, amely egészen biztosan a te ízlésednek is megfelel majd. Továbbá mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az ügyfelek igényeit elégítsük ki maradéktalanul, ezért ennek fényében alakítottuk ki az árpolitikát, illetve figyeltünk minőségi tényezőkre. Oldalunkon további információkat találsz te is.

Szeretnél egy kényelmes ülőgarnitúrát vásárolni? Ha igen, akkor mindenképp érdemes felkeresned ülőgarnitúra webshopunkat, ahol az izélesednek megfelelő kanapék közül kedvedre válogathatsz. A modellek között vannak fixek és kihúzhatók is, te döntöd el, melyik számodra a legjobb és a legpraktikusabb. Még több infó itt!

Ha régi kanapédat szeretnéd lecserélni, akkor itt az oldalunkon ez a széles ülőgarnitúra kínálat, amiből kedvedre válogathatsz. Vannak itt elegáns és klasszikus darabok is, ugyanakkor modernek és minimalisták is. Ha kimondottan bőrkanapéra vágysz, akkor megannyi színből válogathatsz nálunk, és a rendelésed is leadhatod online. Még több infó kell?

Gondoltad volna-e, hogy a bőrből készült ülőgarnitúra remekül tud passzolni egy modern stílusú lakásba, nappaliba, de akár még egy retro stílushoz is lehet párosítani? Pedig így van, klikkelj a kategóriákra, ahol ezzel kapcsolatban is többet megtudhatsz, mi több itt be is szerezheted a neked tetsző darabot.

Vedd fel velünk bátran a kapcsolatot és tekintsd meg kínálatunkat. Vállalatunk a számodra is tud olyan ülőgarnitúrával szolgálni, amely egészen biztosan elnyeri majd a te ízlésedet is. Továbbá mi mindig is igyekeztünk odafigyelni arra, hogy a megrendelők igényeit próbáljuk meg maradéktalanul kielégíteni, ezért ennek fényében alakítottuk ki az árpolitikát, valamint figyeltünk minőségi tényezőkre.

Egy minőségi és kényelmes ülőgarnitúra minden nappaliba elkel. Ha már túl régi a kanapéd és megérett egy cserére, akkor érdemes felkeresned webáruházunkat, ahol kedvező áron szerezheted be a legújabb darabokat. Mérd le a régi kanapé helyét és rendelj tőlünk fix vagy kihúzható változatot. Ha további kérdésed volna, oldalunkon keresztül felveheted velünk a kapcsolatot.

Egy nagyon kényelmes ülőgarnitúra kellene kedvező áron? Ha igen, akkor érdemes
felkeresned cégünk oldalát. A nálunk található modellek között vannak klasszikusak, modernek és minimalisták is, válogathatsz különféle anyagú és színű változat közül, plusz eldöntheted, hogy fix vagy kihúzható modellt vásárolj.

Nagyobb kényelemre vágysz a lakásodban? Vállalatunk a számodra is tud olyan ülőgarnitúrával szolgálni, amely egészen biztosan elnyeri majd a te ízlésedet is. Ugyanakkor mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az ügyfelek igényeit elégítsük ki maradéktalanul, ezért ennek fényében alakítottuk ki az árpolitikát, valamint figyeltünk minőségi tényezőkre. Weboldalunkon további információk vannak.

Bútoráruházunkban előfordul sérült és használt bútor is (bizományosi értékesítés), melyeknek az ára eltér az új áru árától. Kérjen tájékoztatást az eladótól, készségesen segíteni fog.

tel.: 06-30 // 8622-658