Bemutatóterem, azonnali készlettel!

megtalál minket

Bemutatótermünkben várjuk szeretettel.

  • 2013 Pomáz, Ico út (vagy másképpen Céhmester u 2).
  • Google navigáción Mester utcát, vagy Ico utat keressen Pomázon
  • Telefonszámunk: 06-30 // 8622-658
Érdemes oldalunkra látogatnod, hiszen minőségi ülőgarnitúrák közül válogathatsz te is. Vállalatunk a számodra is tud olyan ülőgarnitúrát mutatni, amely kétség kívül a te ízlésednek is megfelel majd. Ugyanakkor mi mindig is igyekeztünk odafigyelni arra, hogy a megrendelők elvárásait elégítsük ki maradéktalanul, így ez alapján terveztük meg az árainkat, illetve a minőségi tényezőket is figyelembe vettük.


Nem gondoltam volna soha, hogy egy új ülőgarnitúra ennyire kényelmes tud lenni, mint amit ebben az üzletben vásároltam. Ha te is kanapévásárlás előtt állsz, akkor mindenképp térj be ide is. A legkényelmesebb modellek közül válogathatsz, itt ötvöződik az elegancia és a minőség, valamint a roppant kedvező ár!

Megtalál minket:

cms-img

Nyitva tartás

  •                               Hétfő:           10:00-18:00
  •                               Kedd:           10:00-18:00
  •                               Szerda:        10:00-18:00
  •                               Csütörtök:    10:00-18:00
  •                               Péntek:        10:00-18:00
  •                               Szombat       10:00-15:00
  •                               vasárnap       Zárva

Rólunk mondták

Ha kellene egy minőségi és roppant kényelmes ülőgarnitúra, akkor javasolom, hogy látogass el erre az oldalra. A tőlük vett kanapém maga a Mennyország, ráadásul kedvező áron tudtam beszerezni. Ha tehetném, egész éjjel is rajta heverésznék, de a feleségem nem engedi. Viszont egyre többet nézem a tévét, különösen a meccseket? Vajon mi lehet az oka?
sezlony.hu

Ha szeretnél egy jó és olcsó ülőgarnitúrát venni, akkor ajánlom neked ezt a weboldalt. A kényelmes böngészés és a részletes leírás megkönnyíti a választást, a kiszállítás után pedig azonnal birtokba veheted a szuper kényelmes bútordarabot! Van itt minden, szövet, bőr, fix, kihúzható, egyenes vagy épp sarokgarnitúra. Csak választanod kell.
sezlony.hu

Ne habozz tovább te sem, ha kényelmes ülőgarnitúra kellene. Cégünk a számodra is tud olyan ülőgarnitúrát mutatni, amely kétség kívül a te ízlésednek is megfelel majd. Továbbá mi mindig is igyekeztünk odafigyelni arra, hogy a megrendelők elvárásait próbáljuk meg maradéktalanul kielégíteni, ezért ennek fényében terveztük meg az árainkat, illetve figyeltünk minőségi tényezőkre.

Akkor jó egy ülőgarnitúra, ha folyton csak ott ücsörögnél vagy heverésznél. Ha a te kanapéd nem ilyen, akkor tedd azt, amit én: cseréld le egy jobbra. Ha nem tudod, hol leled a legjobb minőséget, akkor látogass el erre az oldalra, ahol minden bizonnyal hamar megtalálod „életed szerelmét”. Azonnal azt fogod kívánni, bárcsak egybeolvadnátok!

Kényelmes és első osztályú ülőgarnitúra kellene kedvező áron? Ezt a három kritériumot csak akkor tudod teljesíteni a vásárlásnál, ha az oldalunkon keresztül rendelsz kanapét. Eldöntheted, milyen legyen: bőrből vagy szövetből? esetleg fix vagy kihúzható? A döntés a te kezedben van, a lehetőség pedig ITT!

Nem tudod eldönteni milyen színű bőr ülőgarnitúra illik lakásodba? Mi segítünk megtalálni az oda illő darabot. Internetes oldalunkra kattintva sok érdekességet olvashatsz ezzel kapcsolatban is. elérhető áron kínáljuk ezeket és a kiszállítást is gyorsan meg tudjuk oldani. Jelen korunkban a bőr ülőgarnitúrák, valamint egyéb bútorok, kanapék meglehetősen népszerűek. Szerezz be te is magadnak!

Ülőgarnitúra kellene vonzó áron? Ha igen, akkor javasoljuk, hogy látogass el honlapunkra,ahol széles kanapé kínálatból válogathatod ki a számodra ideális darabot. Életünk nagy részét ágyban töltjük és ide tartozik az ülőgarnitúrán történő ücsörgés, heverészés is. A kényelem fontos kell legyen, válassz hát kanapét ilyen szempontból.

Ülőgarnitúra kínálatunk a te tetszésed is el fogja nyerni. Hogy miért vagyunk ebben biztosak? Azért mert ötvöztük az eleganciát a jó anyagokkal, a kényelemmel és a kedvező árakkal. Ennél jobb kombináció nem létezik! Látogass el honlapunkra, tudj meg többet kínálatunkról. Ha vásárolni akarsz, rendelésed leadhatod online!